Hoppa till innehåll

SuperDeal

Vi har på senare år börjat erbjuda superdeal! Detta är en superchans för er att få bo billigt i våra bekväma boenden, nära till stranden, och få 2 veckor till priset av 1 vecka!

2 veckor i t.ex stuga till priset av 1!

Dessa erbjudanden ger er chansen att njuta av vår camping, miljö och ö innan hetsen börjar. För er som vill ha en avkopplande miljö och den stillsamma försäsongen på ön, för ett superschysst erbjudande, är detta definitivt ett bra bokningsalternativ för er. 

Hur fungerar SuperDeal?

SuperDeal har vi delat upp i olika datumsperioder, för att du ska kunna skräddarsy din vistelse i Böda för att bäst passa dig.

SuperDeal 1 till och med den 11/7 eller från och med den 4/8

…. ger dig chansen att bo hos oss i vår lågsäsong. Då kan du boka valfri 2-veckorsperiod fram till och med den 11/7 eller från och med den 4/8 till stängning för säsong. In/utcheck måste vara söndag eller torsdag.

Med SuperDeal 2 30/6-14/7, 3/7-17/7 eller 28/7-11/8

… får du 2 hela veckor som ingår delvis i vår högsäsong. Då får du chansen att njuta av lugnet, samtidigt som du får bruset och suset av alla pågående aktiviteter och evenemang som sker på ön under högsäsong. Detta gäller från datumen 30/6-14/7, 3/7-17/7 eller 28/7-11/8. In/utcheck måste vara söndag eller torsdag. 

Svårt att slita dig från vardagen så länge? Du kan dela med någon! Anmäl dina inneboende, så kan de låna eller dela ditt boende under din bokade tid. 

Men du blir inte bunden till att bara boka 2 veckor! Vill du boka längre perioder debiteras rabatterat dygnspris i efterhand. Man kan också boka våra boenden en hel säsong.