Hoppa till innehåll

Camping

Böda Riviera – Kyrketorps Camping

Kyrketorps natur och familjecamping som Böda Riviera hette från början, är en av Sveriges/Ölands äldsta familjecampingar. Vi har en lugn och härlig naturcamping som riktar sig till både barnfamiljer och er som vill ha en avkopplande semester. Ett mycket populärt inslag på vår camping är vår älskade brandbil! Här kan du även skämma bort dig med fin restaurangmat, trubadurer, och en milsvida vit sandstrand. För den som vill göra mer än att slappa på sin semester finns det många aktiviteter för hela familjen.

Campingplatser

Här ser du en karta över alla platser och fasta boenden som går att boka på campingen.

Karta

 

Faciliteter

Facilitetskarta Böda Riviera - Kyrketorp

Service

Böda Rivieras camping har flera servicehus på området samt en diskhydda.

Övrig information

På campingområdet finns 3 st lekplatser, fotbollsplan, fyrhjulingsbana,  campingstolpar 6 – 16 AMP uttag, tömningstation för husbilar, och flertalet vattenposter över hela campingområdet. Vid stranden finns volleybollnät, grillplatser, lekplats, SUP, kajak eller liknande samt även hundbad i norra änden. 

Södra servicehuset

Från midsommar till början av augusti är det södra servicehuset öppet vid behov för våra campinggäster. Där hittar du toalett, dusch, hårfön, sminkrum, utslagsback,vattenpost, diskutrymme inomhus/utomhus med kallt och varmt vatten. Inomhus finns det ett kök med spis/ugn och med tillgång till både mikrovågsugn och vattenkokare. Här kan du även sitta ned och äta din mat i lugn och ro vid matplatsen. I servicehuset finns också tvättstuga med torktumlare, tvättho samt uttag för strykjärn eller liknande.

Stora servicehuset

Detta servicehus är öppet under hela campingsäsongen och här finns: toalett, dusch, hårfön, skötrum, handikappstoalett/dusch, separat bastu för dam och herr, vattenpost, utslagsback, diskutrymme både inomhus och utomhus. I köket finns spis, ugn, mikrovågsugn, vattenkokare och en kaffemaskin. Du kan nyttja våra matplaster inne och under tak ute. Här finns också tvättstuga med torktumlare och tvättho samt uttag för strykjärn eller liknande. Sopkomprimator för tömning av hushållssopor finns även på denna plats.Tömning av grillkol görs på avsedd plats.

Säkerhet

Brand

Brandsläckare finns vid servicehusen, men meddela först och främst personalen och ring 112 vid eventuell brand.

Sjukvård

Vid lindriga skador eller sjukdomar ring sjukvårdsupplysningen på 1177. I yttersta nödfall kontakta Löttorps hälsocentral.

Telefon: 0485-669 250
Telefontid: Måndag- Fredag 08.00 – 16.30
Öppettider: Måndag- Torsdag 08.00 – 12.00, 13.00 – 16.30
Besöksadress: Löttorpsvägen 63, Löttorp