Hoppa till innehåll

Boende

Vi har ett antal olika former av boenden på Böda Rivieras camping. Vill du ta med ett eget tält, husvagn eller husbil kan du boka en plats med eller utan el. Föredrar du att slippa släpa på mer packning än dina kläder, kan vi erbjuda ett färdiguppställt boende till dig. I vårt sortiment finns hustält, villavagn och husvagn som har olika bekvämligheter som sängar/sovplats, kökstillbehör, lyse, värmefläkt, trädgårdsmöbler etc. Läs mer om respektive boende och pris här nedanför. Observera att bilderna är exempelbilder på boende och interiör/planlösningar då vi har ett antal olika modeller av husvagnar och villavagnar.  Här kan du se en samlad prislista över våra hyrboenden och campingplatser.


Villavagn på Böda Riviera

Villavagn 2-3 rum

Att bo i villavagn under semestern är den mest bekväma campingformen på Böda Rivieras camping. För dig som vill bo extra lyxigt boka vår RÖDA VILLAVAGN med 2 rum! Här får du det bästa av ett bra standardboende och med närhet till havet cirka 300 meters promenad för att ta ett uppfriskande morgondopp. Ät frukost med familjen på altanen med fågelsång som sällskap!

Hustält 4-6 bäddar

Varför inte ta och boka ett färdiguppställt hustält 15 meter från våra strand, du har skydd från en stor sanddyna som ligger framför vår långa sandstrand. Nära till sol, bad och lek!

Villatält på Böda Riviera

Villatält 4-6 bäddar

Varför inte ta och boka ett färdiguppställt villatält 15 meter från våra strand, du har skydd från en stor sanddyna som ligger framför vår långa sandstrand. Nära till sol, bad och lek!

Säsongsboende på Böda Riviera

Säsongsboende

Vill du bo och njuta av Böda Rivieras camping under hela säsongen? Se till att vara ute i god tid då vi har många återkommande säsongsgäster! Som bonus på detta finns det i mån av plats chans att förvara dina utemöbler och liknande hos oss under vinterhalvåret.

Campingplats på Böda Riviera

Campingplats

Vill du enbart boka campingplats till ditt egna tält, husvagn eller husbil går detta att ordna. På Böda Riviera ligger de allra flesta campingplatserna precis invid havet. För er som vill bo lite lummigare kan vi erbjuda platserna vid skogens rand. Du kan välja platser med och utan el.

Stugor på Böda Rivieras - Kyrketorps Camping

Stugor

Bo bekvämt i våra nya stugor på 32 kvm med plats för 4-6 bäddar. Ät en riktigt lång frukost i det inglasade fräscha uterummet/köket. I stugan finns även modern toalett och dusch att nyttja. Skönt på kvällen att gå direkt från duschen till sängs efter en härlig dag på stranden!

Gå in och ta en titt i vår stuga! Klicka på bilden nedan!