För barn

Barnens Riviera – GRATIS barnaktiviteter hela högsäsongen!

Böda Rivieras camping har många GRATIS aktiviteter att erbjuda under högsäsongen samt försöker vi också ha lite aktiviteter igång både försäsong och eftersäsong i mån av tid och förfrågningar. Vi anordnar tävlingar, skattjakter och annat skoj! För de lite äldre ungdomarna finns möjligheten att hänga på stranden om kvällarna. Där kan ni mysa framför brasan och flirta utan efterhängsna småsyskon och pinsamma föräldrar. OBS! Ingen garanti att alla aktiviteter kan hållas öppna eller kan genomföras på grund av exempelvis sjukdom och för några anmälningar. Samt vid dåligt väder för barnens säkerhet. Vi lämnar inte ut ersättning för utebliven aktivitet.

Glädje!

Barnaktiviteter på Böda Riviera Camping - Norra Öland

Ponnyridning på Böda Rivieras CampingPadla kajak på Böda RivieraÅka brandbil på Böda RivieraBarnaktiviteter på Böda Riviera Camping - hoppgunga

band

BödaRivieras brandbil

Följ med på en tur runt campingen i vår fantastiska brandbil! Under högsäsongen kör vi några rundor med brandbilen till alla barns förtjusning. Håll utkik efter gräsbränder och brinnande grillkorvar – släckningsarbetet kan börja.

Hyraktiviteter

Cykelcykel

Ge dig ut på äventyr med cykel. Det finns mycket kvar att upptäcka utanför campingens gränser. Hur många får och kossor kan du se innan du når Ica butiken? Vi har både tandemcyklar och vanliga cyklar som vi hyr ut.

segelbåt

Aktiviteter

Trampbåt m.m

Under 30 minuter kan du ge dig ut på upptäcktsfärd med vår trampbåt. Du bokar, hämtar och lämnar tillbaka utrustning på strandserveringen. Ange ditt namn och telefonnummer vid bokning. När du har blivit trött efter all trampande kan du alltid be mamma eller pappa om en pizza på Böda Riviera campings restaurang!

Ponnyridning

Rid snabbare än vinden eller nöj dig med en lugn tur på hästryggen. Undersök dina cowboyskills grundligt och glöm inte att muta odjuren med morötter och en klapp! Hjälm finns att låna på plats. Ta gärna på dig Cowboyboots eller andra skor med en gnutta klack. Yiiihaaa!

Minifyrhjuling

Tycker du Mariocart är roligt ska du testa vår minifyrhjuling. På vår terrängbana kan du köra så att det ryker!

Lekplatser

Nu är det dags att svida om till din djungelvänliga outfit. Sen kan du svinga dig som Tarzan på områdets tre olika lekplatser. Akta krokodilerna på marken och håll uppsikt över tjuvjägare. Om bananerna och kokosmjölken uteblir, uppsök kiosken! Vi har hoppborgar där du kan använda all din energi samt en massa flytleksaker att ha skoj med i vattnet!

Utvalda aktiviteter

Barnens Riviera - Böda Riviera Camping för barn
Barnens Riviera - Böda Riviera Camping för barn

Böda Riviera Camping