Corona

Det är viktigt att vi alla hjälps åt att ta ansvar. Många kunder väljer att boka längre period av sin vistelse på vår camping, istället för att åka korta vistelser på flera olika anläggningar. Tänk på att när ni reser, undvik onödiga bilstopp för att slippa eventuella folkmassor.

Hos oss har du även möjlighet till ett mer enskilt boende om så önskas, eller krävs.

Har ni husvagn? Passa på att boka en säsongsplats för endast 9.600 kr för hela säsongen.  Specifikt i år är det många som vill slippa eventuella köer och veta att man har en och samma plats för hela sommaren och kan då undvika onödiga resor. Man förväntar sig att det blir en rekord sommar, på grund av inställda utlandsresor, så passa på att boka! Gör er redo för en härlig Svemester i Böda!

”Svemester (semestra i Sverige)”

Har ni ingen husvagn? Då finns det möjlighet att boka 2 veckors SuperDeal i Stuga/villavagn från 8.330 kr. Se alla alternativ här https://www.bodariviera.se/erbjudanden
Vill du endast boka ett par strödagar? Klicka här eller ring på 0485-22 22 3 för att se tillgänglighet.

Kontakta oss om du är intresserad av en eventuell delbetalning av din vistelse. 

AVBOKNINGSSKYDD
Tänk på att de flesta kreditkortsutgivare också har ett avbokningsskydd som ni kan nyttja om ni har betalat via kreditkort. Kontakta din bank för att få närmare upplysning om vad som gäller ditt avbokningsskydd för kreditkortet.

 

För fler frågor, kontakta oss på 0485-22 22 3 eller maila till bokning@bodariviera.se